GYERMEKKORI ÉLELMISZER ALLERGIÁK:
Minden szülő fokozottan figyel gyermeke egészséges táplálkozására. Megnézi a témához kapcsolódó szakirodalmat. Tájékozódik családjában, barátnőknél.
Sajnos napjainkban egyre több gyermekről állapítják meg, hogy élelmiszer allergiával küzd.
Az élelmiszer allergia kiváltó oka ENTEROBACTERIACEAE család túlsúlyba kerülése. Ezen baktérium akkor tud túlsúlyba kerülni, amikor a Lactobacillus, az Acidophilus és a Bifidobacteria törzsek száma lecsökken.
Ebben az esetben pedig a bélflórát helyre kell állítani, ahhoz hogy a gyermekünk élelmiszer allergiája megszűnjön!
Inulinnal az élelmiszer allergia MEGSZÜNTETHETŐ!
A csicsókában meglévő INULIN KIVÁLÓ hatását használjuk erre a célra.
Csicsóka természetes állapotban tartalmaz inulint, nincs vivő, rögzítő meg egyéb anyag benne, mint a mesterségesen előállított termékekben.
Miután a csicsóka édeskés gyermekek szívesen „rágják” akár nyersen is.
Gyümölcs centrifugában pedig ivólé készíthető belőle.
Elkészítésének számos kipróbált receptje van!
A csicsóka elkészítése ideje, recepttől függően 30-60 perc. Recepteket receptek menüpontban talál!
Szánjon ennyi időt egészségére., családja egészségére.
Kis fáradsággal megspórolhatja a patikai sorban állást is.
Olcsón (számoljon utána, pl székrekedés ellen gyógyszertárban mennyiért kapható kapszula) biztosíthatja Ön és családja egészséges étrendjét!
Rendeljen Egészséges, bio körülmények között termelt csicsókát!
telefon: 06-70550-9994
email: mezo2008@citromail.hu